به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، در اين کارگاه آموزشي چگونگي تربيت فرزندان و آشنايي خانوادها با مشاوره فرزندان آموزش داده شد.
دکتر علي کردي گفت: خانواده مهمترين واحد اجتماعي است که در تربيت و شکل گيري نظام رفتاري فرزندان بسيار موثر است
اين استاد دانشگاه تصريح کرد: فرزندان در آغاز تولد در خانواده رشد کرده و خوب و بد را در آن محيط درک ميکنند لذا والدين بايد در خانه محيط مناسبي را براي جذب فرزندان با نماز فراهم آورند.
وي اظهار داشت: خانواده در تربيت اخلاقي و ديني فرزندان جايگاه بالايي دارد و تحقيقات نيز نشان داده که تربيت ديني توسط خانواده ها نقش اساسي در سلامت روان و سازگاري اجتماعي دارد.
کردي گفت: درک و فهم کودک نسبت به مسائل مذهبي بسيار محدود است و به همين علت او دائما در زمينه هاي گوناگون به سوال و پرسش مي پردازد تا دامنه اطلاعات خود را وسيع تر سازد و آن چه مهم است دادن پاسخ به سوالات است که بايد درست و قانع کننده باشد.
وي اضافه کرد: موفقيت در اين امر بسته به آن است که والدين و مربيان، خود اعتقادات و اطلاعات روشني داشته باشند و به آنچه که ميگويند مومن باشند.
وي اظهار داشت: والدين و مربيان بايد اعتقاد به خدا، مذهب و تعاليم آن را به گونه اي در کودک پديد آورند که روح مذهب در آنان به صورتي صحيح استوار شود.
وي ادامه داد: بانوان بايد به ايجاد شادابي، نشاط و آرامش در خانواده کمک کنند و اين موضوع علاوه بر اينکه پيشبرد امور در خانوادهها را به دنبال دارد باعث توفيق و موفقيت فرزندان به عنوان آينده سازان مملکت نيز مي شود.